Lezárult a jelentkezés a Középiskolások Hetére

Február végén, lezárult a jelentkezési időszak az idei Középiskolások Hetére. Hamarosan nyilvánossá válnak a napi programok is. A jelentkezőkkel most egyeztet a szervező stáb. Az már most is látható, hogy idén is színes programkavalkád várja az érdeklődőket a Kö7 minden napján. Idén először, Szeged Legmenőbb tanára címre is lehet jelölni a kedvenc tanárokat.

(more…)
Szeged Legmenőbb Tnára a KÖ7-en

Szeged Legmenőbb Tanára a hatodik Kö7-en

Nem telhet el év Kö7, azaz a Középiskolások Hete nélkül. A 2014-ben újraindult fesztivál hatodik éve kínál bemutatkozási lehetőséget a művészet és a közösségi programok iránt fogékony középiskolásoknak. A legkülönfélébb kategóriában alkotó ifjakkal találkozhat a közönség április 1-5. között Szegeden. Idén a diákok nem csak jelentkezhetnek, hanem kedvenc tanáraikat is jelölhetik a legmenőbb tanár címre.

(more…)
KÖ7 2018

KÖ7- Középiskolások Hete 2018

KÖ7 2018Nagy örömmel tudatjuk, hogy 2018- ban, már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kö7 – Középiskolások Hete, amely a Szegedhez kötődő fiatalok éves kulturális eseménye. Az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteit újraélesztő programsorozat célja a találkozás és a szereplési lehetőség fiúknak és lányoknak, fiatalabbaknak és idősebbeknek, kezdőknek és haladóknak. (more…)