Belvárosi termet keres? Megtalálta!

Csapatépítő programokhoz, képzésekhez, gyerekzsúrokhoz, megbeszélésekhez, előadásokhoz, táncpróbákhoz, csoportos foglalkozásokhoz ideális helyszínt biztosítunk.

Milyen termeink vannak?

ÖTLET TEREM – 40 nm

A hosszabbik fala mentén tükrös terem széksorosan berendezve 25-30, székeket körbe rakva 25, asztalos elrendezésben 15 fő részére biztosít leülési lehetőséget. A terem falai fiatalosan festettek, így kellemes, otthonos hangulatú programok helyszíne lehet. A padló járólappal burkolt. A nagy méretű tükörnek köszönhetően alkalmas koreografált előadások próbájához, tánchoz és egyéb mozgáshoz is.
A teremben található kerámia tábla, amely előadások fontos eszköze lehet. Igény szerint tudunk flipchart táblát, hangosítást és projektort is biztosítani.

TÁNCTEREM – 60 nm

A rövidebb fala mentén tükrös, balettszőnyeggel ellátott terem 10-15 fős csoportok befogadására alkalmas. Ajánljuk tánc-, jóga- és egyéb mozgásos foglalkozásokhoz, ahol fontos a belvárosi elhelyezkedés, a tükör és a balettszőnyeg. A terem falai részben hangszigeteléssel ellátottak.
Igény szerint tudunk hangosítást is biztosítani.

NAPPALI TEREM – 40 nm

A 15-20 férőhelyes, kellemes hangulatú, csendes terem programok, tanfolyamok megrendezéséhez biztosít lehetőséget magánszemélyek, cégek, szervezetek számára. A padló járólappal burkolt. Az elrendezés tetszőlegesen változtatható, így rengeteg különböző foglalkozás tartható benne. Igény szerint tudunk flipchart táblát, hangosítást és projektort is biztosítani. A teremhez tartozik teakonyha és mosdó is.

Szeged belvárosának szívében, a Deutsch-palota irodaházában kínálunk több termet is kiadásra eseti vagy rendszeres jelleggel.

A feltételekről és a bérleti díjról érdeklődni  telefonon  (+36-20/275-25-02) vagy e-mailben (d2@ihrk.hu) lehet!