Belvárosi termet keres? Megtalálta!

Képzésekhez, megbeszélésekhez, előadásokhoz, tanfolyamokhoz, workshopokhoz, táncpróbákhoz ideális helyszín lehet a Szeged belvárosában elhelyezkedő épületünk. A Deutsch-palota irodaházában kínálunk több termet is kiadásra eseti vagy rendszeres jelleggel.

Milyen termeink vannak?

ÖTLET TEREM – 40 nm (5 m x 8 m)

A hosszabbik fala mentén tükrös terem üresen, széksorosan, székekkel körben vagy asztalos elrendezésben biztosít lehetőséget események lebonyolításához. A terem falai fiatalosan festettek, így kellemes, otthonos hangulatú programok helyszíne lehet. A padló járólappal burkolt. A 6 méter széles tükörnek köszönhetően alkalmas koreografált előadások próbájához, tánchoz és egyéb mozgáshoz is.
A teremben található kerámia tábla, amely előadások fontos eszköze lehet. Igény szerint tudunk flipchart táblát, hangosítást és projektort is biztosítani.

TÁNCTEREM – 60 nm (5 m x 12 m)

A rövidebb fala mentén tükrös, balettszőnyeggel ellátott termet ajánljuk tánc-, jóga- és egyéb mozgásos foglalkozásokhoz, ahol fontos a belvárosi elhelyezkedés, a tükör és a balettszőnyeg. Hangosítás biztosított.

NAPPALI TEREM – 40 nm

A kellemes hangulatú, csendes terem programok, tanfolyamok megrendezéséhez biztosít lehetőséget magánszemélyek, cégek, szervezetek számára. A padló járólappal burkolt. Az elrendezés tetszőlegesen változtatható, így rengeteg különböző foglalkozás tartható benne. Igény szerint tudunk flipchart táblát, hangosítást és projektort is biztosítani.

KISTEREM – 25 nm

Kistermünket ajánljuk kislétszámú megbeszélésekhez, tárgyalásokhoz asztalokkal és székekkel; egyéni vagy kiscsoportos tornához üresen; segítő beszélgetésekhez székekkel és kisasztallal felszerelve. A laminált padlóval ellátott, világos, csendes, belső udvarra néző terem alkalmas eseti vagy rendszeres jelleggel foglalkozások tartásához. A nyugodt környezet megteremtését a dekortapéta is elősegíti.

A feltételekről és a bérleti díjról érdeklődni  telefonon  (+36-20/275-25-02) vagy e-mailben (d2@ihrk.hu) lehet!