A ProjectON az Erasmus+ Program támogatásával, görög, montenegrói, román, szlovák és magyar partnerszervezetek együttműködésében megvalósult projekt. Célunk az volt, hogy a fiatalok projektmanagement oktatásához készítsünk egy kiadványt és egy társasjátékot, amelyekkel izgalmassá, élménnyé tudjuk tenni a megismerés, fejlődés folyamatát.

A teljes csapat egy alkalommal találkozott személyesen Szegeden 2015. augusztus 9-15. között.

A résztvevők a kiadvány és a játék szerkezetének és tartalmának az alapját hozták létre egy hét alatt, angol nyelven. A fiatalok így egy újszerű és játékos formában tudják készség szinten fejleszteni kompetenciáikat ezen a területen úgy, hogy közben jól is érzik magukat. Úgy érezzük, hogy az elkészült Adventure Booklettel és Boardgame-mel sikerült elérnünk a kitűzött célt, és bízunk benne, hogy sok fiatalnak tudunk segíteni a saját életének szervezésében.

Az elkészült Adventure Bookletet és Társasjátékot bárki letöltheti

A projekt koordinátora a D2 Ifjúsági Fejlesztő- és Médiaközpont volt, és partnerszervezeteinkkel szorosan együttműködve készítettük elő és valósítottuk meg a szemináriumot. Az elkészült kiadványokkal nemcsak a saját, hanem valamennyi ifjúsági szakember munkáját kívánjuk segíteni. Mivel angolul készült el, így a világon bárhol tudják használni vagy adaptálni.

Képek a szemináriumról
Project On seminar