KÖ7 2018Nagy örömmel tudatjuk, hogy 2018- ban, már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kö7 – Középiskolások Hete, amely a Szegedhez kötődő fiatalok éves kulturális eseménye. Az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteit újraélesztő programsorozat célja a találkozás és a szereplési lehetőség fiúknak és lányoknak, fiatalabbaknak és idősebbeknek, kezdőknek és haladóknak.

A Kö7-Középiskolások Hete rendezvénysorozat Szeged város ifjúsági közösségi tereinek és kulturális intézményeinek közös szervezésében megvalósuló, középiskolásokat megcélzó programhét, amely 2018. március 5-10. között már ötödik alkalommal kerül megrendezésre.

Az idei év központi témája a Kulturális Örökség Európai Évéhez kapcsolódva a retro.
Az előző évekhez képest két új helyszín kapcsolódik be: az IH Rendezvényközpont, a Hungi Vigadó, a Szeged Városi Kollégium Székhelyintézménye és az Új Nemzedék Szegedi Közösség Tér mellett a Szent-Györgyi Albert Agóra és a JATE Klub is otthont ad a fiatalok bemutatkozásának.
A fiatalok február második feléig tudnak jelentkezni szervezőnek, fellépőnek, kiállítónak, segítőnek, amellyel az érettségihez szükséges közösségi szolgálati órák egy részét is tudják teljesíteni, valamint nevezhetnek csapatukkal a középiskolás vetélkedőre, ahol az 50 éves Szegedi Ifjúsági Napokra nyerhetnek napijegyeket.
A programsorozat mindenki számára nyitott és ajánlott: színes, változatos programokkal készülnek a fiatalok, akiket érdemes megtekinteni, hiszen elképzelhető, hogy a közeljövő hírességeinek első fellépését láthatjuk az egyes helyszíneken.