tervezd_meg_a_nyaradA Tervezd meg a nyarad! Közösségi szolgálat és Diákmunka börze című rendezvény azoknak a diákoknak szól, akik nem csak pihenéssel szeretnék eltölteni a nyári szünetet. A programot a Szólj bele a nyaradba! rendezvény folytatásaként szervezi az Új Nemzedék Plusz szegedi Kontaktpont, a Szent-Györgyi Albert Agóra és az IH – D2 Ifjúsági Fejlesztő- és Médiaközpont.

Azok a fiatalok, akik szeretnének dolgozni a nyáron, többnyire két okból teszik ezt: vagy teljesíteni szeretnék az iskolai közösségi szolgálatot, vagy pénzt szeretnének keresni diákmunkával. Az esemény célja az, hogy mindkét esetben segítséget nyújtson a fiataloknak. A szervezők több olyan szervezetet meghívnak a rendezvényre, ahol közösségi szolgálatot lehet teljesíteni, illetve több diákmunkával foglalkozó szövetkezet is megjelenik majd a rendezvényen. A rendezvényen jelen lévő szervezetek és szövetkezetek nem csak bemutatkoznak majd, hanem lehetősége lesz a diákoknak ott a helyszínen kapcsolatba is lépni velük.

A rendezvény 2015. június 16-án 16 órakor kezdődik az Agórában! A programot a résztvevő fiatalok Iskolai Közösségi Szolgálatként (IKSZ) is le tudják igazolni majd!

Időpont: 2015. június 16, 16-18 óráig
Érkezés: 15:45-re
Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra, Bartók terem, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 22.

Facebook esemény
Képek
Szegedma.hu cikk“Több mint 100 fiatal tervezte a nyarát az Agórában”