no_hate_speach_roadshowKedves Mindenki!

A No Hate Speech Kampány Roadshow -ja 2014.május 20-án Szegedre érkezik!

:: NO HATE ELŐADÁS ::

A No Hate előadás 15 órakor kezdődik a D2-ben (Szeged, Dózsa György utca 2.). A Gyűlöletbeszéd jelenségére, annak felismerésére, a magyar szabályozásra és a nemzetközi kampányra tér ki.

:: NO HATE STAND ::

A NO HATE Stand 16-18 óráig a Széchenyi téren, a szökőkút melletti színpadon. A kijelölt helyszínen a kampánycsapat egy kisebb kitelepülést szervez, megszólítja a fiatalokat és igyekszik bevonni őket változatos eszközökkel (szóróanyagok, játékok, online eszközök, fotók, stb) és hirdeti a részletesebb előadást.

:: MI IS AZ A NO HATE SPEECH ROADSHOW? ::

A No Hate Speech Road Show egy 9 helyszínből álló programsorozat, amelynek célja, hogy a kampány elsődleges célcsoportjának figyelmét felkeltsük és ráirányítsuk a figyelmet a kampányra és az Online Gyűlöletbeszéd témájára. Az „állomások” jellemzően egyetemi, főiskolai, középiskolai helyszínek, városok, fesztiválok, ahol a célcsoport nagy számban jelen van.

A helyi témákból és a tapasztalatokból a Road Show végén külön kiadvány is készül, mivel ezt a módszert az Európa Tanács szeretné más tagországokban is megszervezni.

A Kampányról további információk.

Várunk mindenkit sok szeretettel!!

D2 Csapat

Facebook esemény

Fotók