Öt éves a D2 eseményAlig hisszük el, hogy ilyen gyorsan elrepült ez a néhány év. Most nyitottuk meg Szeged belvárosában a D2 Ifjúsági Fejlesztő és Médiaközpontot, és máris az ötödik évet ünnepelhetjük. Az elmúlt időszakban nagyon sok minden történt, így lehetetlen lenne mindent felsorolni. A D2 ötödik születésnapi ünnepségén azért megpróbálkoztunk néhány jelentősebb mérföldkő prezentálásával. Tettük mindezt, szóban, képekben, és interaktív kiállítás formájában. Természetesen mindent nem sikerült bemutatni, de vendégeink, egykori D2 klubtagok kiegészítették a saját élményeikkel. 

A születésnapi esemény délelőttjét élőben láthatta bárki, aki a virtuális terünkbe látogatott a Facebookon. Azonban a legjobban azok jártak, akik  fizikai tereinkben ünnepeltek velünk.

Délután, találkozókra került sor, az este pedig koncerttel zárult. Sok egykori, és mai fiatal ünnepelt velünk, jó volt találkozni régen látott ismerősökkel. Úgy tűnik, menő lett, ha valaki D2-es.

Reméljük,hogy a tizedik és  tizenötödik születésnapunkon, már annyi vendégünk lesz, a visszatérő fiatalokból, hogy nem férünk be az épületbe. Az öt év eltelt, mi pedig folytatjuk  a munkát a hatodik évben is. Mert kell egy hely. Ez a D2.