Vajon jó ötlet a Szegedi Ifjúsági Házat a középiskolásokra bízni?

Az egészet?

A KÖ7-en ez megtörtént.

Az esemény a facebookon
In English (pdf)

Kedves Látogató!

Nagyon jól sikerült a Kö7, egy percig sem unatkoztunk, szép lett az Építmény, megfordult az Ifjúsági Házban vagy 500 ember. Becsületére válik minden résztvevőnek, kiállítónak, fellépőnek, akik nem egyszer a szervezésben is segítettek: köszöni szépen a D2 az élményt, és reméljük, hamarosan lesz rá újabb alkalom!

Dolgozunk egy visszatekintő weblapon, mert rengeteg hang- és képanyagunk van a fellépésekről, az installációról, az előadásokról, meg interjúk is készültek. Amíg ezeket feldolgozzuk, hogy méltó formában közzétegyük, itt a régi lap, itt ez a két kis film, egy rövid bemutató a rendezvényről (készül a fél órás változat), és egy timelapse az emeletről.

Innen pedig letölthető a Katt Rádió által a Kö7-en, Kö7-ről készített instant újság.

Köszönjük a segedelmet a rendezvénynek otthont adó IH-nak, Belvárosi Mozinak, Szegedi Nemzeti Színháznak és a fölnőtt előadóknak, védnököknek: a Szeged TimeLapse csapatának, Szakonyi Balázsnak, Varsányi Andrásnak, Nátyi Róbertnek, Pilcz Rolandnak, Radvánszky Gábornak, Nagy Gábornak, Szilasi Lászlónak, Szurdi Zsoltnak, Gyüdi Sándornak, Török Árpádnak, a Zsonglőrklubnak, az Art-Tour Egyesületnek, Kiszin Miklósnak; külön köszönet Kósa Éva barátunknak, aki egész héten segítette az Építőket (meg ahol még dolog volt), és végül, de elsősorban a kiállító, építő, fellépő középiskolásoknak, akiket név szerint fel fogunk sorolni, de mivel számuk száz, ezt a szép listát a retrospektív lapra tudjuk összeszedni!

Együttműködő partnereink voltak a SZTE JGYPK Rajz-művészettörténet Tanszék, a Somogyi-könyvtár, a Maxim Könyvkiadó, a Könyvmolyképző, az alsóvárosi templom, a Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata és Purgel János (Johnsign dekor), köszönjük szépen!

Üdv: D2